speakerland

X30 white silverVan € 1149,- voor € 749,- DEMO

Het zelfbouwen van luidsprekerboxen is ook nu nog de beste manier om voor een redelijk bedrag een heel goede geluidskwaliteit te krijgen.
Daarbij bepaalt u zelf hoe de luidsprekers er uit komen te zien, u heeft de afwerking in eigen hand. Of u laat de luidsprekers door ons bouwen en afwerken naar uw eigen wensen. UItgangspunt is dan altijd een bestaand mode uit ons assortiment dat u eerst zelf heeft beluisterd.

In onze winkel hebben we 3 gescheiden luisterruimten waarin 40 verschillende modellen luidsprekers, subwoofers en centerluidsprekers zijn opgesteld. Netjes onderverdeeld in vloerstaande zuiltjes in de middenklasse, de high-end klasse en kleine luidsprekers (vroeger "boekenplankluidsprekers", tegenwoordig noemen we dit "monitors"). In de achterste ruimte huist een ware bioscoop met FullHD projectie en verschillende soorten luidsprekers als front/center/rear met natuurlijk de bijpassende subwoofers vanaf een bescheiden formaat tot groot en zwaar.
Ook voor echte audiofielen hebben we een compromisloze opstelling met apparatuur uit de NAD Masters Series.
Het moet dus gek lopen als wij op het gebied van luidsprekers geen goede oplossing voor u kunnen bieden.

refsebouwpakket800Aan de hand van wat foto's met bijschrift laten we hier zien wat het opbouwen van een compleet bouwpakket uit onze winkel nu precies allemaal inhoudt.
Een van onze klanten is zo vriendelijk geweest om het hele bouwproces van een surround-set bestaande uit

2 x Vifa Premium 33

2 x Vifa Premium 22

een Vifa Premium 22 Center

en een Peerless SUB 6 mkII op foto's vast te leggen.

Het is tegenwoordig vrij gebruikelijk om iets nieuws aan te schaffen als het oude kapot gaat. Het lijkt wel of alles toch veel goedkoper is dan vroeger, en voor een habbekrats je weer iets nieuws hebt. 

Het is zeker waar dat er tegenwoordig veel goedkopere luidsprekerboxen zijn dan "vroeger" (dat kan dan 10, 20 of misschien wel 30 jaar geleden zijn). Die moderne luidsprekers zijn echter wel op een andere manier gemaakt, in lage lonen landen en met de allergoedkoopste materialen. Heel iets anders dus dan destijds voor een aantal honderden guldens is aangeschaft.
Als je dus tot een bedrag van een paar honderd euro zou willen besteden voor nieuwe luidsprekers is het in veel gevallen best zinvol om de oude te laten repareren of reviseren.

Onze klanten zijn vaak tevreden over hun projecten en sturen ons dan ook graag foto's van het resultaat.
Om u een indruk te geven van hun prestaties, kijk en lees hier dan verder...

klant koffie 2Eén van onze klanten was op ons verzoek bereid om eens op te schrijven hoe hij het zelf bouwen van luidsprekers heeft ervaren.

Als u graag wilt weten hoe uw zelf ontwikkelde luidsprekersysteem meet dan kunt u in onze winkel terecht voor een meting van uw systeem.

geluidsdode kamer 850

Speakerland heeft de beschikking over een "reflectie-arme" of wel "geluids-dode" ruimte voor acoustische metingen. Hier kunnen zeer nauwkeurige metingen aan luidsprekers worden verricht.

De informatie op deze website wordt door ons naar beste weten en kunnen zo volledig en actueel mogelijk gehouden. Wij kunnen echter niet voorkomen dat er wel eens fouten of onvolledigheden staan, of informatie die achterhaald is. Mocht u als bezoeker menen dat er vermeldingen niet kloppen· dan stellen we het zeer op prijs als u dat aan ons meldt.

Muziek afspelen vanaf de harde schijf of internet
- Klaar voor de toekomst.

Hier een overzicht van onze aanbiedingen.
Het betreft hier (nieuwe) plankmodellen en gebruikte demo's.
Natuurlijk in de winkel te bekijken en te beoordelen vóór aanschaf.

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!