Onze winkel

Onze winkel is de moeite waard om te bezoeken. U kunt er luisteren naar onze luidsprekers en apparatuur, vragen stellen, componenten en accesoires aanschaffen.


ruimte_1_880

3 gescheiden luisterstudio's

Onze winkel beschikt over 3 luisterstudio's. Alle modellen die wij als bouwpakket leveren staan als demomodel opgesteld. Tijdens de openingtijden is het altijd mogelijk om te luisteren. Zelf muziek meenemen (CD of USB stick) kan maar we hebben ook een abonnement op zowel QOBUZ als TIDAL waarmee u zelf de gewenste muziek in CD of HD (24 bit of MQA) kwaliteit kunt beluisteren. Zelf hebben we ondertussen ook een mooi assortiment HD audio bestanden.

ruimte_2_880

In de 1e ruimte  (zie foto boven) staan de 11 stuks vloerstaande zuilen tot € 700,- per stuk als compleet bouwpakket en een opstelling met de Bluesound powernode en de Vifa design bol luidsprekers. Ook vindt u een overzicht van de door ons leverbare apparatuur (NAD, Marantz, Advance Acoustic, Bluesound, Audiolab en Dynavox)

ruimte_3_880

In de tweede ruimte (zie foto boven) een opstelling met de 7 vloerstaande luidsprekers in de hogere prijsklasse (boven de € 800,- per stuk als compleet bouwpakket met MDF pakket). Bijvoorbeeld de Vertigo en zijn grotere broer de Vertigo Plus maar ook de Ultimo, de Vivace 2012 en de Colomn Grande

Daarnaast ons assortiment van 9 verschillende monitors (kleine luidsprekers). Natuurlijk sluiten we op verzoek passende apparatuur aan om zo een realistisch beeld van de prestaties van de luidspreker te krijgen.

Vertigo kasten

In de 3e ruimte van onze winkel (zie foto boven) bevind zich een complete bioscoop opstelling (3 centers, 6 subwoofers en 3 verschillende fronts) met HD projector (scherm 2,5 m breed en 1,8 m hoog) op een Marantz surround combinatie.
De Scan Speak Maxima en de Audium hebben hun eigen plekje en er kunnen ook modellen uit de andere ruimten worden aangesloten.

onderdelenrek-comp

Voor de hobbyisten is het goed om te weten dat we een grote voorraad hebben liggen van filtercomponenten, baspoorten, dempingsmateriaal en losse luidsprekerunits (tweeters, middentoners, woofers en subwoofers).

Op aanvraag leveren we voor alle modellen gebouwde en afgewerkte kasten. De MDF houtpakketten zijn in principe altijd op voorraad voor alle modellen.