speakerland

Wij zijn dealer van de volgende merken apparatuur:

Subcategorieën

Advance Acoustic

Advance Acoustic

Advance Acoustic is een relatief nieuw merk op de Nederlandse markt. Wij voeren het sinds de introduktie in 2005. Advance Acoustic kenmerkt zich door een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding van met name de versterkers. De kenmerkende blauwe VU-meters geven de apparaten een beetje een retro-look dat past bij de "ouderwetse" degelijke bouw. Maar vergis je niet, de ingebouwde DA-converters in sommige modellen maken een perfecte aanpassing aan de nieuwe trends zoals "streaming audio" mogelijk. 

Toon items...
Audiolab

Audiolab

Audiolab maakt al sinds het begin van de jaren 80 van de vorige eeuw uitstekende HiFi componenten. Voor ons assortiment zochten we betaalbare no-nonsense versterkers en na het beluisteren van de M DAC + voorversterker en de 8300 monoblokken op onze Scan Speak Maxima waren we overtuigd.
Naast een hele goede klank zijn de apparaten ook echt mooi opgebouwd en afgewerkt.
Toon items...
Bluesound

Bluesound

Het merk Bluesound komt uit dezelfde stal als NAD, De merknaam Bluesound geldt voor een produktenserie op het gebied van Streaming audio.

De techniek achter deze streamers is compleet nieuw ontwikkeld. Bluesound biedt een compleet pakket waaronder streamers met een ingebouwde harde schijf en loopwerk om CD's te rippen. Voor aanvulling op de slaap of hobbykamer of buiten zijn er ook streamers met ingebouwde luidsprekers.
De Powernode2 heeft een ingebouwde versterker die zo goed is dat er ook prima een set vloerstaande zuilen op kan draaien. De Bluesound Node2 is ook leverbaar als insteekkaart voor in diverse (voor-)versterkers. Zo maak je van je versterker de ultieme muziekmachine.

Toon items...
Cocktail Audio

Cocktail Audio

CocktailAudio is een merknaam van het Koreaanse Novatron CO LTD. Dit bedrijf heeft zich de laatste jaren volledig gespecialiseerd in streaming audioproducten en bezit veel know-how op dit gebied. De komst van de audiofiele X30 eind 2013 zet CocktailAudio volledig op de kaart. Dit complete All-In-One HiFi-apparaat is uniek in zijn klasse qua functionaliteit, mogelijkheden en voortreffelijke bouwkwaliteit. Ontdek de revolutionaire eigenschappen van de CocktailAudio X30 en geniet van een nieuwe muziekbeleving.

Toon items...
Hypex

Hypex

Hypex is een Nederlandse fabrikant van versterkercomponenten voor audio toepassing. Voor ons zijn vooral de zogenaamde "plate-amps", de versterkers met ingebouwde cross-overs voor toepassing in subwoofers interessant.

Toon items...
Lyngdorf

Lyngdorf

Lyngdorf is een merk met een aparte filosofie en heeft zich speciaal toegelegd op een interessant fenomeen: het met de laatste digitale technieken oplossen van akoestische problemen in de luisterruimte.

Deze zogenaamde roomprocessing is geïntergreerd in de versterker die wij in onze luisterruimte hebben staan. 

Toon items...
Marantz

Marantz

Marantz was het eerste merk dat wij in ons programma opnamen. Het heeft een heel ruim assortiment in zowel stereo als surround.

Wij zijn Premium en Range dealer en daarmee bieden we het gehele assortiment van de middenklasse tot de high-end.

Nog iets wat we heel belangrijk vinden: Marantz heeft bewezen een betrouwbaar en servicegericht merk te zijn. 

Toon items...
Metrum Acoustics

Metrum Acoustics

Metrum Acoustics is een Nederlandse producent van zeer hoogwaardige DA convertors.
Kenmerk van deze DAC's is de toepassing van Non OverSampling Techniek. Je kunt allerlei theoriën naast elkaar leggen en discussie voeren over de mogelijke technieken waarmee je DA conversie kunt uitvoeren. Uiteindelijk gaat het om het resultaat en dat is niet alleen afhankelijk van de digitale technieken maar ook van de analoge techniek van de uitgangstrap die het signaal naar de versterker stuurt.

Wij voeren alleen de typen Octave en Musette, beiden zijn bij ons in de winkel te beluisteren en te vergelijken met eigen DAC's of de andere bij ons aanwezige DA converters (al dan net ingebouwd in bijvoorbeeld CD-spelers of versterkers). Naar onze mening is de Metrum in zijn soort een product van uitzonderlijke hoge kwaliteit en bovendien lokaal gefabriceerd en ontworpen. Dat past ook goed bij onze filosofie van de luidsprekers.

Toon items...
Music Hall

Music Hall

Ook Music Hall is nog niet zo lang op de Nederlandse markt. Dit merk heeft een mooie lijn no-nonsense apparaten en bovendien een ruime collectie betaalbare draaitafels die eenvoudig te installeren zijn en met gemak de meerwaarde van analoog aantonen. 

Toon items...
NAD

NAD

NAD staat voor "New Acoustic Dimension" en bestaat dit jaar 40 jaar.
Het merk is bekend vanwege de "No-Nonsense" aanpak. Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan bij dit merk voorop en daarom past NAD goed bij onze visie en instelling.
NAD is altijd in staat geweest om goede en betaalbare versterkers te leveren. De opgave van de relevante technische gegevens gebeurt altijd eerlijk en realistisch. Er geldt een garantie van 5 jaar op alle produkten.

Toch gaat het merk ook mee met de toekomst: de C 390 DD versterker is gebaseerd op zeer moderne hoogwaardige technieken (een echt volledig digitaal werkende versterker) maar ook de "gewone" versterkers hebben slimme oplossingen om middels insteekmodules de gewenste opties te kiezen.

Toon items...
Pro-Ject

Pro-Ject

Pro-Ject is al sinds jaar en dag producent van platenspelers van relatief goedkoop tot zeer duur.
In iedere prijsklasse is er een optie met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en er is ook over de vormgeving nagedacht. Een platenspeler is tenslotte ook een object, iets moois dat de aandacht mag trekken. En: IEDERE Pro-Ject platenspeler klinkt beter dan Spotify.
Toon items...

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!