speakerland

Qobuz

UK 300 355
GELUIDSKWALITEIT

De streamingsdienst Qobuz biedt van alle beschikbare streamingsdiensten de hoogste geluidskwaliteit.
Er zijn abonnementen in verschillende prijsklassen. Voor CD-kwaliteit (in FLAC) betaal je ca € 20,- per maand. Er zijn andere aanbieders die ook CD kwaliteit leveren (zoals Tidal) maar Qobuz gebruikt betere bronbestanden.
Naast het streamen biedt Qobuz ook een webwinkel met hoge resolutie bestanden aan waar je deze relatief voordelig kan aanschaffen bij een lopend jaar abonnement.


HIGH RES

Binnenkort komt Qobuz met een abonnement met toegang tot ca 60.000 albums in hoge resolutie. Dat zal € 350,- per jaar gaan kosten. De high res catalogus bevat heel veel van de betere popmuziek (Queen, Lou Reed, Ben Harper, The Doors, Fleetwood Mac, The Eagles, Leonard Cohen, Neil Young, The Rolling Stones, Elvis Costello, Jethro Tull, Steely Dan, Norah Jones, Paul Simon, Rush, R.E.M., Joni Mitchell). Daarnaast is er ook een zeer ruim aanbod in klassiek en jazz, ook in high res kwaliteit.


AFSPELEN MET EEN STREAMER

Gebruik van een goede streamer is absoluut noodzakelijk om te profiteren van de uitstekende kwaliteit van het Qobuz aanbod. Afspelen vanuit de Qobuz app op telefoon of tablet is leuk voor onderweg maar gebruik een Bluesound of een andere goede streamer in de thuissituatie.Qobuz is direct toegankelijk vanuit de Bluesound app.
Screenshot Qobuz

Beluisterbaar in onze winkel

Deze modellen en nog een heleboel andere (in totaal 34 verschillende luidsprekers)
staan luisterklaar opgesteld in onze 3 gescheiden luisterstudio's

minimonitor 200b
Minimonitor
Ultimo Beryl klein
Ultimo Berylium
Vertigo PLUS 300
Vertigo PLUS
PL 105 magno klein
PL 105 Magno
scan-speak reference monitor se
Reference SE
colom mkii 300b
Colomn mkII
Vivace 2012 300
Vivace 2012
Vivace 2012 300
Vivace 2012

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!