speakerland

PL 105 Magno

speakerland 300-70

PL105magno

De PL 105 Magno is een hybride systeem met twee woofertjes en een magnetostaat in een strakke slanke kast.
Als demo te koop voor € 350,- per stuk in de uitvoering zoals afgebeeld op de foto.

Afmetingen: 103 x 16 x 22 cm

De PL 105 Magno is een nieuw ontworpen slanke vloerstaande zuil.
Voor de hogetonen weergave is gebruik gemaakt van een magnetostaat. Deze magnetostaat geeft het middentoonbereik en het hoog weer. De 2 woofers vullen de rest van het bereik naar het laaggebied aan.

De PL 105 Magno is een makkelijk aanstuurbare luidspreker die goed geschikt is voor in een modern interieur. Dit heeft te maken met de eigenschappen van de toegepaste magnetostaat die het geluid wat minder sterk spreid naar boven en onder. Hierdoor onstaan er wat minder hinderlijke reflecties tegen vloer en plafond en blijft er op de luisterplek een beter geluid over.

Ondanks de wat kleinere basluidsprekertjes van 13 cm doorsnede is de laagweergave toch behoorlijk voor elkaar. De aansluiting met de magnetostaat is vloeiend, er onstaat niet het effect van los weergegeven hoog dat bij veel hybride luidsprekers opvalt.

Kortom, in vergelijk met de trendy vloerstaande fabriekszuiltjes van de bekende merken is dit een systeem dat veel natuurlijker klinkt, eenvoudig te bouwen is (zeker met een MDF pakket dat op maat gezaagd is). Het scheidingsfilter wordt reeds opgebouwd aangeleverd en past keurig achter het woofertjes tegen de achterwand.
PL 105 magno detailPL 105 magno 2

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!