speakerland

Scanspeak Reference Monitor SEDe Reference Monitor doet wat hij belooft. Het is werkelijk een referentie monitor luidspreker. High End voor een instapprijs. Kom luisteren en overtuig uzelf.
Te beluisteren in onze winkel.

Een compleet gebouwde, speelklare Reference Monitor SE leveren wij vanaf € 999,- per stuk! (zonder stand)

Afmetingen: 24 x 45 x 32 cm
Bouwpakket inclusief filter met Tritec en MKP+, loodbitumen zonder MDF-pakket: € 575,- p/s
Bouwpakket inclusief filter met Tritec en MKP+, loodbitumen met MDF-pakket: € 660,- p/st

De Reference Monitor SE is een compakte luidspreker van  zeer hoge kwaliteit. De kast en de basluidspreker zijn groot genoeg om echt laag weer te kunnen geven maar oogt niet lomp of massief. Geplaatst op een stevige voet zet deze monitor een compleet geluidsbeeld neer als een groot stabiel geheel.

Het frontpaneel helt iets achterover, zodat het fasegedrag recht voor de speaker het meest optimale verloop heeft. In de praktijk levert dit een zeer goed kloppende ruimtelijke afbeelding op. Het doordachte en met hoogwaardige componenten opgebouwde scheidingsfilter draagt hier ook aan bij. Alle instrumenten kunnen moeiteloos in de stereo-afbeelding worden waargenomen. Er treedt geen luistermoeheid op.

De kasten worden opgebouwd uit MDF van 25 mm dik (het frontpaneel zelfs uit 30 mm) en aan de binnenzijde bekleed met loodbitumen resonantiedemping. Het scheidingsfilter heeft tritec spoelen en MKP+ condensatoren in de signaalweg en is met de luidspreker-drivers verbonden met zwaar verzilverde, teflon geïsoleerde kabel. In de mogelijkheid om te bi-wiren is standaard voorzien.

scan speak reference monitor se

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!