speakerland

Vifa Colomn mkIIcolomn 2

Een nieuwe versie van een stijlvolle slanke luidspreker. Dit model is gebaseerd op het concept van de Scan Speak Maxima met Vifa mid-hoog en Peerless laag. De nieuwe NE serie luidsprekers van Vifa beviel ons in het model Pillar zo goed dat we er ook voor gekozen hebben deze in een vernieuwde versie van de Colomn te plaatsen.
Dit nieuwe model ziet er niet alleen erg goed uit maar klinkt nog beter dan de oude versie.
Te beluisteren in onze winkel in zowel stereo als surround!


Afmetingen: 110 x 19 x 35 cm

Bouwpakket zonder MDF vanaf: € 595,- per stuk
Bouwpakket met MDF-pakket vanaf: € 690,- per stuk
Colomn MKII

De Colomn mkII van Vifa is een vloerstaande luidspreker die voorzien is van 5 luidsprekerunits. De opzet van dit systeem is afgeleid van de Scan Speak Maxima, het meest hoogstaande bouwpakket van dit moment.

Voor de weergave van het mid-hoog is daarom gekozen voor een zogenaamde MTM of d'Appolito opstelling. De plaatsing van de tweeter tussen de 2 mid-woofers geeft een mooiere geluidsafbeelding dan een gewone opstelling met 1 mid-woofer. Voor het laag werken 2 Peerless woofers samen in een kast die afgescheiden is van de andere luidsprekers.

Voor mid en hoog zijn in deze herziene versie de nieuwe luidsprekers van Vifa uit de NE serie gebruikt. Deze bieden een duidelijke meerwaarde ten opzichte van de oude versie

De Colomn mkII combineert een detailrijk en dynamisch middengebied met een stabiel laagfundament. Tot op forse geluidsniveau's blijft deze luidspreker stabiel en onvervormd, mits aangestuurd met een fatsoenlijke versterker. Neem de proef op de som en kom luisteren in de winkel. Houtpakketten zijn uit voorraad leverbaar.

Colomns

Afmetingen: 110 x 19 x 35 cm (hoogte x breedte x diepte)
Belastbaarheid: 150W RMS
Gevoeligheid: 92 dB op 2,83 V
Nominale impedantie: 4 ohm
Frequentiebereik 36 - 25.000 Hz (binnen 3 dB grenzen)


CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!